lørdag 10. juli 2010

Gjeddetur i elva09.07.2010
Det er tid for ferie med familien, men vi rakk en siste tur i elva for å fiske gjedde om kvelden/natta. Vi dorget på ca 4 meter med Westins Jätte og Rapala Shad. Det var unormalt lav vannføring i elva. Temperaturen lå rett i overkant av 17 grader. Mens vi dorget kastet Ole med ultralett etter abbor. Han fikk raskt en abbor på rundt 400g.

Det ble totalt 3 gjedder på turen, to forholdsvis små og en meget sprek på 4000g. Den største på tatt på Rapala Shad RH. Gjedda var utrolig sprek, og vi ble egentlig litt overrasket over at den kun veide 4000g. Men gjedda i elva har ofte gitt meget gode kamper. Gjedda hugg på ca kl 23:00.


Nok en gang observerte vi stor aktivitet på ekkoloddet i enkelte områder. Neste tur i elva kommer vi til å fiske noe dypere. Blir spennende å utforske de dype rennene i elva. Dessuten har vi gått til anskaffelse av nytt Jerkbait utstyr. Stengene er på vei fra Sverige. Gleder oss til å utforske Jerkbait fiske. Vi har allerede plukket ut flere interessante skrenter og dypvannsområder som skal bli meget spennende å fiske på utover høsten.