tirsdag 15. mars 2011

Nå nærmer det seg..

Store deler av elva er nå isfri, og det går faktisk an å fiske fra land flere steder litt opp i elva (fortsatt mye snø langs land). Det er dermed snart klart for årets første tur i elva. Om det blir med båt eller fra land gjenstår å se. Det er nok litt tidlig med båt, da det foreløpig ikke er noen steder som gjør det mulig å sette ut båten.

Uansett skal det bli utrolig godt å få kommet igang med årets sesong. Det blir selvfølgelig gjedda som kommer til å få mesteparten av vår fisketid i år også. Vi kommer til å fortsette der vi slapp i november, og jakten på de store gjeddene kommer til å bli minst like morsom som ifjor.. Med andre ord, vi har mye å glede oss til..

3 kommentarer:

 1. vil tru det kribler i både ben og armer.
  Bare å ønske dere skitt-fiske :-))

  SvarSlett
 2. hei, nå er utsettingsrampa ved gamle mjøndalsbrua åpen. Var en tur der med båten i sta og skulle prøve noen sleng.
  Men da jeg hadde rygga ned kom det en halvfeit bygdehomo og sa han var oppsynsmann og at det ikke var lov og fiske før 16 mai!! TRAGISK!!
  Jævla mafia... Drammenselva er kun for laksefiskere.. opgitt:(

  SvarSlett
 3. Hele opplegget er helt latterlig.. Han kan jo ikke nekte deg å sette ut båten.. Og det er jo helt meningsløst å nekte folk å fiske gjedde der.. Er ikke interresert i laks i det hele tatt.. Alle de årene vi har fisket etter gjedde i elva, så har vi aldri vært i nærheten av laks..

  For noen år siden møtte vi også på oppsyn i elva før laksesesongen hadde begynt, men han var av den hyggelige sorten og skjønte at vi ikke fisket etter laks..

  Uansett, båtrampen nede ved Gyldenløve Brygge (under jernbanebrua ved utløpet) har vært åpen en stund nå, men pga store isflak som har samlet seg ved bruene, så har det vært umulig å kjøre oppover elva. Men i går kveld var jeg nede og sjekket alle bruene, og det er nå mulig å kjøre opp hele elva uten å bli hindret av is.. (var riktig nok fortsatt noen isflak ved Landfalløybrua, men ikke nok til at man ikke kommer forbi). Og i drammen kommune er det fritt fiske.. Du kan med andre ord fiske opp til området rett ovenfor Sølvfastøya..

  SvarSlett