onsdag 22. juni 2011

Mye vann..

21.06.2011
Det er fortsatt mye vann i vassdragene i området. Vannmengden i elva ligger på et nivå som er er godt over normalt. Og da vi tok en kveldstur til dette vannet ble vi også der møtt med store vannmengder. Vannstanden er nærmere 1 meter høyere enn normalt. Faktisk så lå hele båtrampen under vann.

Det var meldt oppholdsvær med lite vind, men det skulle vise seg å bare stemme nesten. For vinden ville ikke slippe taket, og det blåste friskt helt til vi gav oss kl 23. Bølgene slo til tider nesten over båten og det var nærmest umulig å jerke. Vi startet med en lengre dorgetur på utvalgte steder, men dette resulterte kun i en liten snipe. Ett par ganger så vi også noen svære buer på loddet, og da mener jeg skikkelig svære... men gjedda var absolutt ikke bitevillig denne kvelden.

Gjorde også et tappert forsøk med spinnerbaits, men selv om det for oss virket som om det var noe gjedda "bare måtte hugge på", så gav de heller dårlige resultater. Uansett, spinnerbaits har vi trua på, så vi gir de ikke opp så lett.

Både Ole og jeg er skikkelig gira på å få prøvd duppmeite i elva, så det er nok ikke lenge før vi setter igang med det..