søndag 23. oktober 2011

Ikke optimale forhold..

23.10.2011
Høstfiske gir alltid store forventninger, men idag var det skikkelig treigt. Dagen starter med tett tåke. Ikke før langt ut på dagen ble det god nok sikt til å kunne kjøre rundt på vannet. I tillegg var det nærmest vindstille hele dagen. Temperaturen lå på ca 10 grader, både i vannet og i luften. Vannstanden er nå tilbake på normalen, og steinbrygga kan igjen ses ved båtrampen.

De første timene ble brukt til gummi, men eneste jeg fikk var 2 stk skjell fra en gjedde som ble huket, og etter størrelsen på skjellene å betrakte, var det snakk om fisk med god size. Etterhvert gikk jeg over til jerk og fikk ganske raskt en gjedde som kom fra intet og hugg rett foran båten. Ble også tid til litt trolling med paravaner. Hadde en skikkelig stor på kroken, men etter en liten stund så skjedde det som ikke skal skje - hempen på fortommen røyk?? Det var synd, for denne hadde garantert reddet dagen.. Ble en del hugg og smågjedder.

Avslutningsvis gikk jeg over til gummi igjen og fikk et par på ca 10 meter dyp. Med andre ord mye små gjedder denne dagen og til tider ganske tregt fiske.