lørdag 1. oktober 2011

Kombitur - tåke og motorproblemer

01.10.2011
Dagen startet med en tur til elva. Endelig er det tilnærmet normal vannføring etter en sommer med umulige fiskeforhold for gjeddefiske i elva. Vanntemperaturen ligger nå på 11 -12 grader.

Hadde egentlig tenkt til å fiske i elva hele dagen, men fikk ganske kjapt problemer med motoren som bare gikk på en sylinder. Ble derfor kun litt fisking i den nedre delen et par timer. Ble en gjedde på rundt 3kg (Butch 21cm Perch). Som dere ser på bildet (over) har elva nok en gang blitt tilgriset av oljesøl..

Med motorproblemene bestemte jeg meg for å dra til et vann i nærheten og kaste med gummi, hvor jeg ikke er så avhengig av motor.. Men da jeg ankom vannet ble jeg møtt av den tjukkeste tåken jeg har sett, og i tillegg var det 100% vindstille. Uansett, jeg satte båten på vannet og kjørte inn i tåken. Merkelig følelse å kjøre rundt midt ute på vannet uten å se noe som helst. Var ganske greit å ha GPS denne dagen, fant jeg ut. Så ved hjelp av GPS og ekkolodd fikk jeg plassert meg på en kant for å fiske med Big Boy. Ble en del kast før jeg merket noe, men totalt ble det 4 gjedder (kun sniper). Tåken lettet ikke før nærmere kl 18 og da avsluttet jeg også gjeddeturen denne dagen.