søndag 4. mars 2012

Årets første gjedde..

04.03.2012
Da ble det endelig tid til årets første fisketur, og turen gikk til elva. Det er kaldt i vannet nå, ca 0,8 grader, så nå gjelder det å fiske så sakte som mulig. Planen var opprinnelig å dra litt lengre opp i elva for å spinnfiske med gummi, men på grunn av et lite problem med den nye båtmotoren (noe som blokkerte kjølingen til motoren) ble det til at jeg dorget litt i den nedre delen med el-motoren.

Det ble dorget oppstrøms i en fart på ca 0,9 knop. Jeg hadde ikke dorget mer enn 15min før det hugg på Butchen i fargen Golden Ambulance. Selv om den ikke var noe stor, så er det alltid morsomt å få gjedde igjen etter noen måneder med fiskefri. Prøvde meg også på litt spinnfiske med Bigboy, men det ga ikke noe resultat i dag.

Etter et par timers tid gav jeg meg og dro hjem for å sjekke hva som var galt med den nye båtmotoren. Gearhuset ble demontert og impelleren sjekket, men jeg fant ikke noe galt der. Blåste luft gjennom kjølerøret med kompressoren og monterte alt sammen igjen, koblet til vann og startet opp - nå kom det endelig en sterk stråle ut, og motoren var fikset..