lørdag 14. april 2012

Ole sitt store comeback.. ny PB..

Det har vært en god stund siden Team Predator har vært fulltallige på fisketur, men i dag var dagen for Ole sitt comeback, og hvilket comeback det skulle bli..

Et kjent vann ble valgt ut som destinasjon. Målet var å introdusere trolling med stangparavaner for Ole, og selvfølgelig å endelig dra på fisketur sammen igjen. Det ble pakket med alt som var av Big Boy og Bull Dawg. Samtidig ble det også første tur med nyinnkjøpte Minn Kota Powerdrive V2 med Ipilot.

Vi startet å fiske rundt kl 09 og det tok ikke lang tid før vi hadde første gjedde i båten. Deretter hugg det ganske jevnt, og rundt kl 11.30 ble det jackpot.. Paravanen løser ut og Ole kjenner skikkelig motstand i stangen. Vi kan relativt raskt konstantere at det er snakk om pen gjedde. Vi anslår den først til rundt 9 kg, kanskje 10.. Etter å ha nullet ut vekten med veienettet, blir vi begge vitne til at hans gamle rekord fra 1992 endelig er slått. Ny PB på Ole er nå på 10.277g og 108 cm. Meget velfortjent - gratulerer..

Totalt landet vi 19 gjedder, hvorav 3-4 lå på mellom 4 og 5kg, ellers mye smått..

Kan legge til at baugmontert el-motor med Ipilot må være noe av det mest geniale vi har utstyrt båten vår med. Et system som gir deg en helt ny dimensjon når det gjelder manøvrering av båt. Den funksjonen som ble brukt mest i dag var å låse kurs i en retning, mao båten korrigerer selv slik at kursen blir holdt. En annen funksjon som vi gleder oss til å få testet ut er "spot lock" funksjonen som låser posisjonen - spesielt nyttig i elva..