lørdag 5. mai 2012

2 nye på topp 10 listen..

Steinar og jeg avtalte å møtes ved vannet kl 08:30. Ble litt bekymret da Steinar ringte tidlig om morgenen og kjørte i 5cm nysnø.. Men kjøreforholdene holdt akkurat.
Vi trollet et par timer på første plassen, men merket ikke noe til gjedda. Forflyttet oss til en annen plass og fikk ganske raskt første hugg. Det ble dobbelhugg, men Steinar sin satt ikke. Min virket ikke ved første øyekast så veldig stor, men den var faktisk på 6.440g og 97cm..


Flyttet oss videre til en tredje plass og Steinar lovte meg at når vi rundet odden ville det bli stor gjedde. Og jaggu fikk han ikke rett. Det må ha vært tidenes mest pinglete hugg fra en stor gjedde, og vi ble begge overrasket da vi så hvilken flott størrelse det var på den. Og dermed kunne vi konstantere årets 3 gjedde over 10kg. Vekt 10.240g og 108cm, skikkelig brei rygg..Vi forsatte i samme området så og si ut dagen, noe som resulterte i nok et dobbelhugg. Utrolig nok så ble det jeg som gikk seirende ut av denne kampen også. Nok en meget flott gjedde på 8.440g og 100cm lå nå i båten. For en tur!!Det ble bare disse 3 gjeddene på oss, men det er helt greit når vekten viser 6.440g, 8.440g og 10.240g!!

Sesongen hittil i år har vært helt utrolig bra for oss, men bedre skulle det bli..