søndag 7. oktober 2012

Tilbakeblikk på abborfiske 1995 - 1996

Kjenner at lysten til å fiske abbor bare blir større og større. Er en god stund siden vi dedikerte nesten all fisketid på abboren. Faktisk så må vi helt tilbake til høsten 1995 og våren 1996. I løpet av den perioden tok vi 33 abbor over 1kg. Ole fikk den største abboren, den hugg på en av årets aller siste fiskedager og veide hele 1.500g. Samme dagen fikk også jeg min hittil største abbor på 1.360g.

På den tiden var det Rapala Countdown 7cm i fargene FT og SFC som leverte mange av de største abborene. Men en god del ble også tatt på spinnfiske med jigg.

Dette var på tiden før elveparken ble etablert, og vi må nok konstantere at godplassen i elva ble ødelagt av utfyllingen.

Planen nå blir å få satt av tid til abboren også. Hadde vært vanvittig å avsluttet 2012 sesongen med en grom-abbor og gjort predator-rekka komplett.. Med gjørs på 10+ og gjedde på 17+ er drømmen nå å få abbor på 2+..

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, jeg har lagt merke til abborlisten deres.. meget imponerende når topp-10 starter på 1.870g.. og utrolige 3stk over 2kg..

   Skal ikke se bort ifra at vi tar en tur til Danmark en dag..

   Slett
 2. Har aldri fiska i elva " deres", men skulle tro at det svømmer litt to kloster der og. Er vel nok av fôr der, yngel fra en drøss av forskjellige arter, reker osv?
  Even

  SvarSlett
 3. Ole! Jeg syns det ser ut som om du har fått en hårtransplantasjon siden sist jeg så deg??! ;)

  Hilsen lillesøster :)

  SvarSlett