lørdag 24. november 2012

Kaldt vann og Real Eel

Kuldegradene er her og sesongen nærmer seg slutten. Vi hadde egentlig tenkt oss et annet sted i dag, men pga ekstremt glatte veier, dro vi til en elv som ikke ligger så langt unna.

Gjennom året har vi fått testet både Real Eel og 3D Shad Herring fra Savage Gear, og det er ikke tvil om at disse gummiagnene har fått sin faste plass i skrinet vårt. En av de helt store fordelene er at de har utrolig bra bevegelse helt ned i de aller laveste hastighetene, og dette kommer virkelig til sin rett nå som det bare er 4 grader i vannet. Selv om vi kjører i hastigheter mellom 0,3 og 0,6 knop svømmer Real Eel med forlokkende bevegelser. Samtidig takler de høye hastigheter også. Er ikke så mange andre gummiagn som klarer det samme.

Forholdene var ikke helt optimale, med høy vannføring og tykk tåke, men det ble en godkjent elvegjedde på Ole. Gjedda hugg på den største ålen i brun farge..

5 kommentarer:

 1. Utrolig kul gange på den gitt. Skulle hatt en sånn i abbordimensjoner:-)Grattis grattis med finfin gjedde. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig, skikkelig kul gange på den.. Ser nesten ut som om den lever i håven.. Den minste størrelsen er på 20cm, kanskje litt i største laget for abbor, men abboren er jo glupsk den og.. Hadde vel vært ønskelig med en på rundt 10-12cm kanskje..

   Slett
  2. Ja, det hadde ikke vært dumt. Kan nok funke med 20 cm også, siden den er så slank. Kan være verdt er forsøk.

   Slett
  3. den findes i 15cm også!
   vh Mads Grosell

   Slett
  4. Da er det ikke noe problem.. 15cm må fungere bra til abboren..
   Mye spennende og ikke minst bra fra Savage Gear nå.. Stå på videre Mads..

   Slett