lørdag 22. desember 2012

Luke 22

Denne meldingen fikk jeg fra Ole tidlig på morgenen 5.juli:
"Ny PB og teamrekord på gjørs, nettopp landet i senga nå, ringer deg når jeg våkner!;)"

Vel, jeg var ikke lite nysgjerrig på hva han hadde fått i løpet av nattens meiteøkt.. og heldigvis ringte telefonen litt ut på dagen.. Gjørs 8.150g!!

Utdrag fra turen:
"I det jeg reiser meg for å begynne innsveiving av agnene runner det på det stangen nærmest meg! Yes, i siste sekund! Spenningen stiger, jeg lar den gå litt, og hever stanga til et kontant tilslag. Den sitter! Fisken kjennes grei ut, men jeg er usikker på om det er snakk om stor gjørs. Jeg kjører den forsiktig og den kommer innover uten særlig motstand i begynnelsen. Så er det plutselig full stopp før den kjører utover og jeg bare må la den få gå! ”Den er fin!!” utbryter jeg når jeg skjønner at det er snakk om stor fisk! Den kommer innover mot båten, men holder seg godt nede på dypet og nekter å komme opp. Det er full stangbøy og den vandrer inn under båten, jeg blir litt bekymret for dreggtauet, men det går heldigvis fint. Madamen gjør seg klar og håver gjørsen uten problemer. 

”Hvor stor tror du den er? Er den over 5?" spør hun. ”Den er over 5!” sier jeg, men det er først når jeg løfter den opp i båten at jeg skjønner at det er snakk om ny PB og teamrekord! Hvilken gjørs! Jeg kroker den raskt av og måler den kjapt til 90cm, og får den opp i veienettet! Det er helt herlig å se at målet er nådd, en 8+ gjørs!! 8.150g!!  Jubelen bryter løs, og fangsten dokumenteres med noen raske bilder før release. Det er fantastisk å lykkes! Godt å ha tatt tilbake teamrekorden på gjørs, men nå må jeg sette meg nytt mål for gjørsfiske. Hørte jeg 10+?"

Les mer her
http://team-predator.blogspot.no/2012/07/ole-tilbake-pa-topp-med-8.html