søndag 23. desember 2012

Luke 23

Helt utrolig!! Gjørs over 10kg er bare så utrolig uvirkelig.. men, Ole klarte det..

Her er meldingen jeg fikk av Ole den 7.juli kl 02:29:
"Dette er helt utrolig! Jeg satte nytt mål på 10 pluss og jaggu meg klarte jeg det!"

Ja, hva skal men si når man får en slik melding midt på natten.. drømmegjørs..

Utdrag fra turen:
"Da det blåste kraftig falt valget på plassen nære land. Kl 20.00 var agnene i vannet. Det var 4 båter på vannet når vi kom og antallet båter ble mindre ettersom regnet økte i styrke. Vi hadde bestemt oss for å holde ut uansett, og inspirert av forrige turs storgjørs holdt vi humøret og motivasjonen opp ettersom timene gikk og vannet strømmet ned. Kl 24.00 var vi gjennomvåte og vi tok en kort rådslagning, vi hadde ikke merket noe som helst og var veldig våte. Hadde vi bommet med plassen? Neida, vi hadde trua ”ti på ett sitter den” sa Siw Iren bestemt, så da var det bare å vente. 

Å sånn ble det, 00.50 runnet det på den ene stanga mi! Endelig etter alle timene i regnet! Jeg reiste meg opp, ga tilslag, den satt! Så begynte den villeste fighten jeg har hatt med en gjørs noen gang! Den kom lett et par meter før den stoppet opp og tok 15-20 meter med line, lett!!Fikk presset den litt innover før den igjen bare bestemte seg for å dra, og gjorde det. Haspelsnella hylte og jeg lurte en liten stund på om jeg hadde fått på en stor gjedde. Men, den klassiske gjørsstangingen gjorde meg sikker på at det handlet om en virkelig stor gjørs. For en styrke! Etter flere utras kom den etter hvert inn mot båten, i det den kom til syne i lyset fra hodelykta fikk jeg nesten sjokk! En enorm gjørs!!

Har ikke med håv og jeg må lande den med hånda, i det jeg løfter den oppi båten skjønner jeg at det kanskje er snakk om drømmefisken! Kan den være 10 pluss?? Får den kjapt opp i veienettet og jubelbrølet kan snart slippes løs! 10.430g og 96 cm!! Først noen kjappe bilder, og så var det tid for å slippe denne flotte fisken ut igjen. Det er noe helt spesielt å se en slik drømmefisk svømme uskadet tilbake igjen i vannet."


Les mer her
http://team-predator.blogspot.no/2012/07/
drmmegjrs-10-pa-ole.html