mandag 11. februar 2013

Endelig telleverksneller i perfekt størrelse

Jeg har det siste året brukt telleverksnelle i str 7000, nærmere bestem Abu 7000i LineCounter. Snellene er fine de, men de blir altfor store og klumpete for vår del. Personlig så liker jeg å fiske med noe mindre sneller. Og det virker bortkastet å fylle en snelle med godt over 300 meter sene, når man klarer seg utmerket med 200, i hvertfall til det fisket vi bruker telleverksneller til - trolling med og uten stangparavan.

Nå har Okuma kommet med en ny serie med telleverksneller som heter Cold Water, og disse flotte snellene kommer i både høyre og venstre sveiv.

Ole og jeg har nå kjøpt oss 4stk hver og førsteinntrykket er veldig bra. Vi valgte den minste størrelsen CW203D/ CW203DLX som kan sammelignes med ambassadeur i str 6500. Snella har en senekapasitet på i overkant av 200m med 0,35mm, og blir levert med en skikkelig kraftig sveiv. Du finner mer om snella i Savage Gear sin nye katalog.

Det gjenstår testing på vannet, men her har vi vår nye favoritt trolling snelle. Og det skulle ikke forundre oss om ikke det er fler som kommer til å like denne snella.