søndag 17. mars 2013

For ett år siden..

Marius 14,80kg 95cm
Gjedde 17,65kg 127cm
Jørgen 20,10kg 114cm
Nå har det snart gått ett år siden den store dagen - 25.mars 2012. På en av årets første fisketurer med båt skjedde det som man ikke kunne drømme om at kunne skje. Gjedda veide 17,65kg og var 127cm lang, og til og med den dag i dag føles det uvirkelig.

Opprinnelig hadde jeg avtalt en date med denne flotte gjedda i år på samme tiden, men det kan se ut som om kulden ikke slipper tidsnok.. Det så lovende ut i begynnelsen av måneden, men med de temperaturene som er meldt fremover kan det se ut som om daten blir flyttet til april.

Det er tungt å gå og vente på at sesongen skal starte, og det blir fort til at man prøver å dekke noe av fiskefeberen med å kjøpe inn nytt fiskeutstyr. Det har blitt en del nytt som vi gleder oss stort til å få prøvd ut. Men, når det fortsatt er kaldt og isen ligger, er det godt å ha masse bilder og filmklipp å se på..

Uansett, det er bare snakk om uker, så setter sesongen igang for fullt, og vi gleder oss spesielt til årets interne konkurranse sammen med "Hjorten" og Steinar