tirsdag 26. mars 2013

Påskegjedde på Real Eel

Tok meg en fridag fra jobben i dag for å fiske. Målet var gjedde.

Til nå så har det ikke vært mulig å fiske der jeg skulle i dag, men i løpet av dagen løsnet den siste resten av isen.

Startet med Butch og den nye 3D Herring Wobbler fra Savage Gear, men pga det iskalde vannet ønsket jeg å fiske med noe som går saktere (uten å miste gangen). Gikk derfor etterhvert over til Real Eel, noe som raskt gav resultat. Ingen innmeldingsfisk til Predatorkonkurransen vår, men helt grei størrelse.

Fikk også testet ut fotpedalen til kameraet som jeg lagde tidligere i år, og jeg kan fortelle at den fungerte helt utmerket. Aldri har fotografering
av egen fangst vært enklere.

Stort mer skjedde ikke på denne turen. Utover dagen forsvant alle tegn til fisk på ekkoloddet.
Blir nok ett forsøk til i løpet av Påsken.

Vær: Sol
Vind: 0-2m/s
Lufttemp.: 5
Vanntemp.: 0,3