søndag 16. juni 2013

Juniorrekord på guttetur

Dro med guttene mine Matteus (11) og Elias (9) på vår årlige tur til et lokalt vann denne helgen. I fjor endte vi opp med en gjørs på 5.830g på topp og vi var ute etter å gjenta suksessen.


Vi ankom på fredag rundt kl 18:00, pakket ut, fisket opp litt sørv og stekte noen burgere. Klokken 21:00 var vi på plass i båten, vi hadde med liggeunderlag, soveposer og kakao, så trivsel og komfort var ivaretatt. Etter litt kortspill mens vi ventet på fisken, sovnet guttene rundt kl 01:00 i båten under åpen himmel.


Dessverre var fisket ganske rolig, 2 run og en gjedde på rundt 4kg i båten var alt som hendte denne natten før vi ga oss litt over kl 04:00.

Kl 08.30 startet vi lørdagen med frokost og kakao. Så fisket vi opp en bøtte sørv til nattens planlagte meiteøkt og spilte litt fotball. Rundt lunsjtider så jeg at yr.no meldte lyn og torden i løpet av natten, så da ble nattens økt dessverre avlyst. Sikkerhet fremfor suksess.

Matteus skulle p åbursdag til en klassekamerat, så han ble hentet i 4-tiden, og Elias og jeg bestemte oss for å ta en dorgetur før vi pakket sakene og vendte hjemover.

Det skulle vise seg å være en god ide! Etter litt over en time på vannet smalt det plutselig på den innerste paravanen til Elias. Han fikk stanga ut av holderen og gitt tilslag, fast fisk og den kjentes fin ut. Gjedda ga en god kamp med flere utras før den til slutt havnet i håven. Spenningen var stor, var den større enn Team Predator Junior rekorden på 3.540? Gjedda strakk vekten til hele 4.830g!

Vi gratulerer Elias med forbedring av sin egen PB og ny juniorrekordVær: sol, delvis skyet
Vind: 0-2m/s
Lufttemp.: 17
Vanntemp.: 16