søndag 23. juni 2013

Meitetur - gjedde og gjørs

Ble en kombinert gjedde og gjørsmeitetur. Sørven var noe treg å få opp, men fikk etterhvert 13-14stk. Fisket av flere kanter med duppmeite etter gjedde, men lykkes ikke helt. Var vanskelig pga den sterke vinden. Det ble kun en liten gjedde.

På kvelden la vi oss til på en plass som har levert bra med stor gjørs på denne tiden av året. Men 2013 har ikke vært i nærheten av f.eks fjorårets sesong. Alle klager over dårlig fiske, men realiteten er vel egentlig at det var 2013 som var unormalt bra. Det har ikke blitt mange gjørs i år, men Ole har virkelig fått bra uttelling på de han har fått med 7.350g og 6.940g på topp. Så vi kan vel egentlig ikke klage.



Fikk ganske raskt en liten gjørs, men rundt midnatt hylte det i nappvarsleren til Ole. Tilslaget satt og de tunge slagene avslørte at det var snakk om gjørs av pen størrelse. Men så skjedde det som aldri er noe morsomt. Rett før gjørsen bryter overflaten slipper krokfestet og hele tacklet kommer rasende gjennom luften. Skikkelig synd, for denne hadde garantert reddet turen..

Vær: skyet, regnbyger
Vind: 10m/s, syd/sydvest
Lufttemp.: 18
Vanntemp.: 17