lørdag 3. august 2013

Laksefisker gjenutsetter storgjedde

Jeg var selv ute på gjeddefiske i dag og måtte seg meg slått av en laksefisker som fikk storfangst. Mens jeg kjører oppstrøms legger jeg merke til en laksefisker som har fått på noe stort. På avstand ser det ut som om at han har fått på en diger laks, men når jeg kommer nærmere ser jeg at det er en utrolig flott elvegjedde.

Det ser ikke ut som om at han har med seg håv, så jeg kjører bort til han for å hjelpe han med å håve fisken. Tror nok han selv hadde ønsket seg at det var en laks, men gjedda var utrolig flott så her måtte han ha med seg et bilde av fangsten.

Jeg hjelper han med å ta et bilde med mobilen hans og benytter samtidig anledning til å filme releasen. Det var utrolig godt å se en laksefisker som behandlet gjedda bra samt at den fikk svømme uskadet tilbake igjen.

Gjedda var 120cm lang