søndag 21. desember 2014

Luke 21

Årets største abbor ble tatt av Ole og veide 1.380g. Ole leverer når det gjelder, for abboren sikret han en 2.plass på dag 1 av abborligatreffet. Abborligatreffet arrangeres i regi av Abborligaen. Her samles de med felles lidenskap for denne fantastisk flott fisken. Og i år skulle vi også delta.

Camp ble satt opp fredag kveld i mørket, etter det ble det en hyggelig prat med de andre gutta før vi krøp inn i teltet. Rundt kl 5 lørdag morgen startet dagen for oss. Frokosten tok vi i båten mens vi ventet på at det skulle begynne å bli lyst. Vi hadde store forventninger til morgenbettet, men den siste ukes nedbørmengde hadde farget vannet en del og det skulle vise seg at det ville bli seigt fiske. Allikevel lykkes det oss å lande et par flotte abborer de første timene. 1.240g og 1.380g. Deretter ble det langt mellom hver fisk. Totalt ble det 5 abbor over kiloen. Alt i alt må vi si oss ganske fornøyd med lørdagen da Ole ble nr 2 og jeg nr 7. Førsteplassen gikk til rutinerte Jørgen Ødmann Andersen og den største abbor fikk Edvard Lindheim Gisnås med en meget flott fisk på 1.540g.

Det ble også konkurrert på søndagen, men vi fikk ikke deltatt denne dagen. Det ble rapportert om enda seigere fiske på søndagen. Gratulerer så mye til Joacim Klavestad som ble totalvinner for treffet