onsdag 3. desember 2014

Luke 3

En av årets store begivenheter utenom store gjedder og abborer var uten tvil kjøp av ny båt. Båten ble bestilt i mai og onsdag 17. september kl 11:51 vår båten min. Og med splitter ny båt kunne man ikke holde seg på land så veldig lenge. Samtidig med ny båt hadde jeg også med meg de nye 3D Trout Line Thru. Og både båten og 3D Trout leverte omgående..

Båten, en Tracker SuperGuide V16 SC med Mercury 50hk, er alt hva jeg kunne drømme om når det gjelder optimal fiskebåt. Og skal du også handle Trackerbåt så kan jeg varmt anbefale å ta kontakt med båtforhandleren NE marin, der blir du godt tatt imot av Johan og Patrik. Utvalget av Trackerbåter finner du hos den svenske importøren Mojoboats.

Du kan lese mer om turen og se bilder av den nye båten her: Ny båt og høstfiske etter gjedde