tirsdag 21. juli 2015

Once you pop you can't stop

Mats, Ole og jeg hadde store forventninger til dagens abbortur, spesielt da vi var framme ved vannet klokken 06.00. Vannet lå blikk stille og vi hadde hele dagen på oss. Men, så enkelt skulle det ikke bli denne dagen.

Litt ut på dagen begynte det å blåse litt i overkant, men i en kort periode hadde vi nærmest blikk stille vann. Vi benyttet muligheten til å slenge litt med poppere. Du verden så morsomt det er å fiske med popper. Når abboren er på hugget går det skikkelig unna, og abborene angriper popperen som torpedoer rett under overflaten. Det er som om abboren blir ekstra hissig når popperen plasker i vannskorpen.

Faktisk så ga den korte perioden med popperfiske 6 av 7 abbor denne dagen. Og når vi summerer opp tid anvendt på henholdsvis jiggfiske og popperfiske, er det ikke i tvil om hva som var mest effektivt. Dessverre gjorde vinden det nærmest umulig å fiske med popper, så stort sett hele dagen gikk med til jiggfiske. Og makan til tregt jiggfiske har jeg vel aldri vært med på. Vi ventet hele tiden på "bildefisken", men den uteble, så da får vi nøye oss med noen popperbilder istedet.