lørdag 23. juli 2016

Mellom Legoland og Dyreparken

Det er sommerferie og midt mellom tur til Legoland og Dyreparken i Kristiansand. Det var akkurat tid en kveldstur sammen med Ole og Elias, og selvfølgelig var det abbor som var målet. Riktig nok fikk Elias anledning til å samle inn en del Pokemon på turen, men hovedmålet hans var å få abbor (noe som han også fikk).

Sola skinte, nærmest vindstille og temperaturen var i overkant av hva jeg syns er behagelig, nå skal det jo sies at jeg ikke er noe spesielt glad i sol og trives best i skyggen. Så om været er bra eller ikke overlater jeg til andre å vurdere, men etter min mening var det ikke det.

Det skulle vise seg ganske raskt at det kom til å bli flere gjedder enn abborer denne turen, men mellom snipene traff vi på noen skikkelig fine abborer. Jeg landet den første, en riktig fin sommerabbor med høstkondisjon. 1.230g - 43cm

Det var ekstra hyggelig å få ha med Elias (Ole sin nest eldste sønn) på fisketur, han er blitt skikkelig flink til å fiske. Han landet en del gjedder, som ga skikkelig bra fight på lett utstyr, men ønsket om abbor var størst. Og når man først skal få abbor kan man like så greit klinke til med kilosabbor. Så dagens andre skikkelig fine abbor stod Elias for, 1.130g - 44cm. Det er noe stort med det å få landet sin aller første abbor over kiloen. Gratulerer så mye. Regner med at du blir med på flere turer fremover nå.

Vær: sol, delvis skyet
Vind: 0-3m/s
Lufttemp.: 26
Vanntemp.: 23