fredag 8. juli 2016

Pelicase 1120 - for de lette turene

Pelicase 1450S har i flere år vært min beste venn for sikker oppbevaring av fotoutstyr i båten. I den ligger min trofaste Canon 5D mark II sammen med en del annet tilbehør. Og den vil alltid være førstevalget, men enkelte ganger kan det være greit å reise ganske lett. Derfor har jeg skaffet meg en av de minste koffertene - Pelicase 1120. Akkurat passe størrelse for Canon EOS M3 med 2 objektiver og et GoPro Hero4 kamera. Canon EOS M3 fungerer til vanlig som mitt backup kamera, og det er helt fantastisk hvilken kvalitet dette vesle speilløse systemkameraet gir. Man har jo blitt ganske kresen på bildekvalitet når man stort sett kun har brukt fullformat, men M3 har overrasket meg stort. Så de dagene hvor abborturen går til de mindre vannene og Trackeren blir for stor, da føles det veldig riktig å ta med en Pelicase 1120. Vi har jo akkurat skaffet oss en liten "abborracer" - With 320 Dromedille, og med mindre båt må det pakkes lettere. Det er jo det fine med abborfisket, man trenger ikke pakke så mye utstyr.

Mens 1450S er utstyrt med innlegg tilpasset fotoutstyr, blir 1120 levert med såkalt plukkskum. Dvs at du enkelt kan plukke ut deler av skummet slik at hullet passer perfekt til det du måtte ønske å oppbevare i kofferten.


Pelicase får du i en mengde forskjellige størrelser, alt etter hva som måtte passe deg. Felles er at de er 100% vanntette, flyter, tåler hva som helst og har livstidsgaranti. Koffertene brukes av kravstore brukere verden over, som forsvar, politi, fotografer osv. Ser du en slik, kan du være sikker på at det er noe verdifullt som ligger oppbevart.

Her kan du lese mer om Pelicase 1450S: Oppbevaring av fotoutstyr i båten - Pelicase