fredag 16. september 2016

Solotur med kveldsbett

Det er aldri feil å ta en dag fri på denne tiden av året, men skulle gjerne ønske at det var hakket kaldere, da det til tider ble noe ekstremt varmt midt på dagen. Det var så dårlig bett, og ikke minst varmt, at jeg tok opp båten og satte meg i bilen for å kjøre til et annet vann. Da jeg kom frem til det andre vannet hadde jeg fått kjølt meg ned.

Først så var det ikke særlig mye bitevillig fisk her heller, men etter at solen gikk ned og det for alvor begynte å bli mørkt, våknet jaktinstinktet til abborene. Den mest effektive metoden var å sveive inn ganske raskt med et par stopp for at jiggen skulle holde bunnen. Abborene nærmest kastet seg over jiggen. Ble ingen riktig store, men største var på akkurat 1.000g og 40cmVær: sol
Vind: 0 m/s
Lufttemp.: opp mot 25
Vanntemp.: 18