søndag 21. oktober 2018

Slank høstkropp og Tail extensions

Med blikk stille vann og frisk høstluft er det bare utrolig deilig å være ute på vannet og fiske abbor. På morgenen lå tåka tykt, men da den lettet var vi allerede på plass og klare til å ta første kastet. Det var abboren også. Mye aktivitet, spesielt de første timene, og det var ikke lenge mellom hver fisk. Dagens største var på 1.280g og 46cm. Den kunne godt hvert litt tykkere, men det ser visst ut som om at abboren her har lagt om kostholdet og satset på en mer slankere høstkropp.

Utover dagen ble aktiviteten lavere og fiskene ble mer sporadiske. Vi lykkes å fange ytterligere 2 over kiloen før vi avsluttet fisket, også disse på rundt 45cm. Ideelt sett så skulle en abbor her på 45cm nå vært på nærmere 1.400g og ikke 1.100g. Riktig nok så var det en abbor i dag som hadde tatt dette med å være lang og slank til et helt nytt nivå. Hvordan den hadde fått det til vet ikke vi, men den hadde i hvertfall utviklet en helt spesiell halefinne.. Tail extensions?



Uansett, kanskje på tide at noen så ifra til disse "sunne" abborene at vinteren snart er om hjørnet og at det nå er på tide å legge på seg. Mulig de har fått med seg menneskenes fokus på en sunnere livsstil, hva vet vi.. men for fisk så er feit bra




Vær: sol, skyet
Vind: 0 m/s
Lufttemp.: 2-12
Vanntemp.: 9,8