tirsdag 30. april 2019

Et lite vinduDet er vanskelig å finne så mye fisketid som vi ønsker oss, men i dag så jeg mitt snitt til å komme meg ut igjen. Det passet ikke for Martin, så da ble det en solotur.

Fiske var skikkelig tregt. Jeg fisket av flere plasser som jeg hadde tro på i morgentimene uten å få kontakt med annet enn gjedder. Under en forflytting fikk jeg øye på noen buer på loddet. Jeg driftet forbi dem, ankret opp og kastet tilbake. I løpet av noen få kast landet jeg raskt 4 gjørs. Selv om ingen var store skjønte jeg at nå var gjørsen aktiv. Jeg dro derfor raskt til en plass hvor vi har landet flere store gjørser tidligere. Etter noen få kast skjedde det endelig.. et lite tapp i stangtuppen, et kontant tilslag og det svarer tungt fra dypet. Etter en herlig fight havner en flott hangjørs på rett over 7 kg i håven. Den fjerde over 7 så langt denne sesongen, alle på Cannibal shad. Jeg lander raskt en hangjørs til på rundt 4 kg før det hele er over.

Denne dagen fikk jeg et vindu på en liten time hvor gjørsen faktisk var aktiv og som jeg følte jeg fikk maksimalt ut av. Ser frem til neste tur..

Vær: sol
Vind: 2-4 m/s, nord/nordøst
Lufttemp.: 12-20
Vanntemp.: 12