mandag 30. desember 2019

Fra første til siste kast i 2019


Siste kast i 2019 er for lengst over og det er på tide med en kort oppsummering. Det har vært en innholdsrik og lærerik sesong, vi har i tillegg fått utforsket noen nye områder som har gitt oss god uttelling. Sesongen startet i begynnelsen av mars med en drømmetur til Spania for å fiske ekstreme abborer. Dette var vår tredje tur til Baskerland. Det ble 11 abbor over 2 kg, med et ganske så utrolig snitt på 2.455g.. Største på 2.700g.

Ganske så lykkelige vendte vi hjem til Norge og vi trengte bare å vente noen få uker før isen var gått og årets gjørssesong kunne starte. Allerede i løpet av noen få turer lyktes de oss å lure opp noen fine gjørs. Etter det tidlige vårfisket etter gjørs, ble det noen turer etter abboren igjen. Selv om vi hadde landet flere abbor over 2,5kg tidligere i år, er det alltid noe spesielt med abbor over 1,5kg fra Norge.

I sommerhalvåret ble det både gjedde, abbor og gjørs, før vi igjen spisset fisket mot høstabboren. Og helt på slutten av sesongen ble det igjen noen turer med spinnfiske etter gjørs.

Alt i alt sitter vi igjen med mange gode minner fra 2019 og om noen få måneder er vi igjen tilbake i kajakkene i Spania for å starte en ny fiskesesong..